Seguidors

divendres, 5 d’octubre del 2018

CAN SILVESTRE HUMET
Hostalric - la Selva

Fotos de Joan Dalmau Juscafresa





Enllaç amb informació i descripció:

que diu:

Època: inici segle XX
Descripció:
Edifici situat al nucli urbà, a l'avinguda del Coronel Estrada.
Casa de planta quadrada, amb planta baixa i dos pisos. Tanca la façana una cornisa sustentada per mènsules, i una barana esgraonada d'obra i decorada amb gelosies en grups de tres, a on hi ha el nom de Silvestre Humet. Teulat a doble vessant i amb teula àrab.
Façana principal amb dues finestres i una porta a la planta baixa, tres finestres amb balcó (amb barana de ferro i aguantat falsament per mènsules) al primer i al segon pis. Totes les obertures estan envoltades per un motllurat de guix. Dues cornises horitzontals, separen visualment els pisos.
No s'han fet reformes exteriors, però l'interior ha estat completament canviat.
 

Altre enllaç amb informació:

que diu:

Època de construcció i tipologia: Construcció de inicis del segle XX. (1903).
Edifici aïllat de planta rectangular de planta baixa i dues plantes pis. Destaca el coronament de la façana amb una cornisa sustentada per mènsules, i una barana esglaonada d'obra i decorada amb gelosies en grups de tres, on hi ha el nom de Silvestre Humet. La façana s’estructura en tres eixos compositius on les obertures estan envoltades per un motllurat de guix. Destaquen les lloses de pedra amb mènsules i les baranes de ferro forjat dels balcons. El cos principal no ha sofert modificacions a excepció d’un afegit a la part posterior on s’encabeixen els nous elements de comunicació verticals. L'interior ha estat completament reformat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada