Seguidors

diumenge, 9 de setembre del 2018

CASA AL CARRER MAJOR,25
Caldes de Malavella - la Selva

Fotos de Joan Dalmau Juscafresa







Enllaç amb informació i descripció:
que diu:

Època: segle XIX-XX
Descripció:
Habitatge unifamiliar, entremitgeres, situat al carrer Major, número 25.
Consta de planta baixa, pis i terrat.
A la planta baixa hi ha una porta d'entrada que té a sobre una obertura ovalada amb una reixa de ferro forjat. A la part dreta hi ha una finestra en arc de mig punt, amb una llinda ornamentada per ceràmica vidriada de colors amb motius vegetals, un ampit de ceràmica vidriada de color verd i una reixa de ferro forjat.
Al pis hi ha una triple obertura en arcs plans, però amb una ornamentació en ceràmica vidriada que forma a la part de la llinda un arc de mig punt, i formada per una porta central i una finestra a cada costat d'aquesta. Sobre de la triple obertura una petita cornisa esgraonada.
A sobre hi ha uns petits respiralls.
L'edifici queda coronat per un terrat amb una barana d'obra i ornamentat amb ceràmica vidriada de colors.
 

Al catàleg de béns a protegir publicat per l'ajuntament de Caldes de Malavella diu:

Edifici mitjaner de planta baixa amb una porta rectangular amb un òcul damunt i finestra lateral d’arc rebaixat coronada per una estructura esgraonada de ceràmica. Al pis trobem una balconada amb tres obertures suportades per pilastres adossades amb capitells dòrics, amb arc cegat amb ceràmica. Per damunt unes rajoles amb relleu esgraonades condueixen a al cornisa, rematada per tres antefixes decorats amb ceràmica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada