Seguidors

dijous, 6 de febrer del 2020

CADIRES DEL CARRER ROCAFORT D'ESTER BAULIDA ESTADELLA
BESALÚ - LA GARROTXA

Fotos de Joan Dalmau Juscafresa


Escultura creada en el marc de l’intercanvi d’artistes que va promoure l’estiu de 1994 la província italiana de Frosinone i la Diputació de Girona. Joves artistes escultors gironins i també italians van conviure a Besalú durant una setmana i van deixar art als carrers. Més tard van fer la mateixa trobada a la vila de  Morolo (Frosinone).
Per l’autora, Ester Baulida, aquesta obra representa la dificultat de la humanitat per assolir propòsits i resoldre problemes.
Baulida va néixer a Girona l’any 1962. L’any 1987 es va llicenciar en Belles Arts, en l’especialització de pintura, a la Universitat de Barcelona. Ha estat becada en arts plàstiques per la Generalitat de Catalunya. Ha participat en diverses exposicions, entre les quals hi ha la mostra col·lectiva Trípode, l’any 1985, al Bar Trípode de Barcelona; el IV Saló de Tardor, al Saló del Tinell, a Barcelona; Expoart, a Girona; la Galeria Canaleta de Figueres, i la Biennal de “la Caixa” de Barcelona. També va participar en la primera i la segona mostra d’art itinerant de la Diputació de Girona.









Enllaços amb informació:















1 comentari: