Seguidors

dijous, 7 de juny del 2018

BLOC TAULER
Avinguda President Macià,52 a Palamós - el Baix Empordà

Fotos de Joan Dalmau Juscafresa

No he trobat descripció d'aquest habitatge, nomès que està esmentat al catàleg del Pla Especial del Patrimoni de Palamós pàgina 42, si algú en té està convidat a deixar els seus comentaris a aquesta pàgina, moltes gràcies.

L'Antonio Mora Vergés que té els bloggs Tots son punts de vista , Conèixer Catalunya i Tribuna del Berguedà i que publica en infinitat de llocs, em feia arribar informació que li ha passat al seu facebook en Gabriel Martin Roig  i que diu així:

Ès la casa Tauler, la va construir Remigi Tauler Palet, un industrial del suro, l'any 1898 al costat de la seva pròpia fàbrica construïda el 1893 i que encara es pot veure a la cruïlla del carrer Enric Vincke i l'Avinguda President Macià.
La tribuna de vitralls i ferro tant característica de la façana es d'una ampliació que va fer el propi propietari l'any 1913.

L'Antonio Mora Vergés va publicar sobre la fàbrica Tauler 
http://totsonpuntsdevista.blogspot.com/2013/04/la-fabrica-de-remigio-tauler-palet.html

Moltes gràcies als dos incansables cercadors d'història.











Enllaç amb informació:

pàgina 42














1 comentari:

  1. Es la casa Tauler, la va construir Remigi Tauler el 1898 al costat de la seva pròpia fàbrica que havia alçat el 1893. La tribuna característica de la façana es d'una ampliació que va fer el propietari el 1913.

    ResponElimina